Het winkeltje voor al uw:   Oosterburen 23, 8891 GA Terschelling – Midsland  
Terschellinger- Wad-
& Eiland specialiteiten!
Natuur- en
biologische producten!
Sfeervolle en
gezellige cadeautjes!
Contact,
locatie & links!
Home Nieuwe
Site
Bij ’t Pieter Peit’s Winkeltje kunt u ook terecht voor uw biologische voeding.
Ondanks dat we maar een kleine winkel zijn, horen we vaak dat we een zeer breed aanbod in de basisartikelen voor de biologische keuken hebben. Mocht u een speciaal dieet volgen (bijvoorbeeld gluten-, gist- of suikervrij), en wilt u er zeker van zijn dat we hiertoe voldoende keus voor u hebben, neem dan voor de zekerheid even contact met ons op.
Dan zullen wij ons uiterste best doen de gewenste producten voor u op te bemachtigen.
Helaas is er geen biologische bakker op Terschelling. Ook hiervoor hebben wij de oplossing voor u.
Er is altijd zowel gist, als zuurdesem brood op voorraad in onze vriezer. En op de meeste vrijdagen kunt u het brood ‘s middags ook vers bij ons verkrijgen. Tevens zijn we afhaalpunt voor de groente- en fruitpakketten van Odin. U kunt deze dan 1 maal per week bij ons ophalen. Belt u ons een week voor uw komst, dan zetten wij een tas voor u klaar.
We hebben niet alleen een uitgebalanceerd assortiment voeding, ook zijn we ruim gesorteerd in natuurlijke lichaamsverzorging.
Zo hebben we een partnerschap met Weleda, en hebben we meerdere artikelen onder eigen label. Ook verkopen we de schapen wolvet producten van de Noordkroon en diverse producten van de Traay .

+31 562 44 8090   © firma.nl   info@pieterpeitswinkeltje.nl